Cumhuriyet Caddesi Aşınma Tabaka Asfalt İle Kaplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Caddesi Aşınma Tabaka Asfalt İle Kaplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 17:30

KİLİS'TE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kilis Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesi’nden başlayarak Adnan Menderes Bulvarı’na kadar olan bölüm Kilis’te ilk defa yapılan ’aşınma tabaka asfalt ile kaplanıyor.
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Hilmi Dülger ve beraberindeki daire amir, müdürlerinin yakından takip ettiği çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmaları büyük bir titizlikle takip eden Belediye Başkanı Kara, yapılan asfaltın dona, kara ve yağmura karşı oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. Yapılacak olan asfaltın 5 santim kalınlığında olduğunu belirten Başkan Kara, “Daha önce Ziraat Bankası önüne kadar yapmış olduğumuz çalışmayı bugün itibariyle Adnan Menderes Bulvarına kadar yapıp bitireceğiz. Vatandaşlarımız kentimizin en işlek yerlerinden biri olan bu caddemizi daha rahat bir şekilde kullanabilecek” diye konuştu.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaflık yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kara, vatandaşların yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!