Cumhuriyet Bayramı 92. Yıl Dönümü Etkinlikleri Çelenk Sunumuyla Başladı

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Bayramı 92. Yıl Dönümü Etkinlikleri Çelenk Sunumuyla Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:50

PASİNLER'DE CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİ BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıldönümü etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi Erzurum Pasinler’de de coşkuyla kutlanmaya başladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hükümet konağı önündeki Atatürk büstü önüne İlçe Kaymakamı Ali Ada, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından çelenk sunuldu. Çelenk konulmasının ardından başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu.
Cumhuriyet Bayramının 91. yıl dönümü coşkuyla kutlanması için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Cumhuriyet bayramı törenlerinin bugün itibariyle saat 12.30’da başladığını, 29 Ekim günü saat 24.00’e kadar kutlamaların süreceğini ifade etti.
Ada, ayrıca yarın saat 9’da kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edeceğini, daha sonra Cumhuriyet Caddesi’nde kutlamaların devam edeceğini, törenlere Pasinlerli vatandaşları davet ettiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!