Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanından kariyer dersi

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanından kariyer dersi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 12:17

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanından kariyer dersi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kariyer buluşmasının konuğu olan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Özlem Zengin, öğrencilere kariyer planlamalarında yol gösterdi.
Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’ndaki etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Özlem Zengin, Vali Ali İhsan Su’nun eşi  Zeliha Su,  İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, idareciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Burada konuşan Zengin, sunumunda hayatını şekillendiren ve bizzat tanıklık ettiği olayları katılımcılarla paylaştı. Fen derslerinde başarılı olduğunu ve problem çözme yeteneğinin bulunduğunu aktaran Zengin, ODTÜ’de matematik mühendisliği bölümünü okumak istediğini, fakat kelimelerle kodlanmış problem çözme yeteneği olarak tanımladığı hukuk bölümünü bitirdiğini belirtti. Bireyin kendi kendine önem vermesinin çok önemli olduğunu belirten Zengin, dünyanın geleceğinin gençlerde olduğunu dile getirdi. Kişilerin kendi özgür kararını vermesi gerektiği ve şikâyet etmektense hayal kurmayı tavsiye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!