Cumhurbaşkanı ve Başbakan Antalya'ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Antalyaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 11:23

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Antalya'ya geliyor

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 24-25 Mart tarihlerinde Antalya'da olacak. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların aileleri de Antalya'da bir araya gelecek.

Antalya, 24 Mart Cuma ve 25 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırlamaya

hazırlanıyor. Henüz netlik kazanmayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Mart'ta Antalya'da oynanacak 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye- Finlandiya maçını izlemesi bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım da aynı gün akşam saatlerinde, Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Belek'teki Cornelia Diamond Otel'de düzenleyeceği Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nun açılış konuşmasını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 Mart Cumartesi günü saat 13.30'da Kepez Arena önünde toplu açılış törenine katılacak. Burada vatandaşlara seslenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde de Türk İngiliz Tatlıdil Forumu'nun kapanış konuşmasını yapacak.

ŞEHİT AİLELERİ ANTALYA'DA BULUŞACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi de 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların ailelerini bir araya getirecek. Yaklaşık 400 kişi 24 Mart günü Su Otel'de bir araya gelecek. Şehit aileleri Türkiye-Finlandiya maçını izleyecek. Aileler 25 Mart Cumartesi günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılacağı AKM'deki toplantıda buluşucak. Emine Erdoğan, toplantının ardından saat 18.30'da ailelerle yemek yiyecek. Aileler, pazar günü ise belediyenin düzenleyeceği geziye katılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!