Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Çekirge bir, iki sıçradı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Çekirge bir, iki sıçradı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2015 00:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde belediye önünde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında “Paralel devlet yapılanması”na değinen, isim vermeden perşembe tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ü eleştiren Erdoğan şunları söyledi:

Haberin Devamı

 “Bunlar maalesef MİT TIR’larını durdurmak suretiyle ve içerisinde ne var ne yok kontrol etmek suretiyle, bir ajan marifetiyle bunları dünyaya duyurdular. Sonra ne dediler. ‘Bunlar terör örgütüne işte silah veriyorlar’.

Bayırbucak Türkmenleri’ne giden insanı yardımları bu şekilde deşifre ettiler. Özgür Suriye Ordusu’na gidenleri bu şekilde deşifre ettiler. Ne yaparlarsa yapsınlar, tuttu mu? Çekirge bir sıçradı, iki sıçradı, üç sıçradı, bitti. Bu mücadele onlarla da devam edecek. Hak hakim olacak merak etmeyin. ‘Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste’. Bunlar mazlumlarla uğraştılar, mağdurlarla uğraştılar. Halen bununla devam ediyorlar.

Neler yaptılar neler. Bitti mi? Bitmedi. Daha yapacağımız çok iş var. Ama bak şimdi kaçıyorlar. İmamlar kaçıyor imamlar. İmam kaçar mı? Ama bunlarınki kaçıyor. Çünkü mihrapta imamlık yapmadılar, başka yerde yaptılar bu işi. Herkesin haremine girdiler, dinlediler, gözetlediler. Fakat kurtulamayacaklar. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. ”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!