CUMHURBAŞKANI İMZALI TELEFON

Güncelleme Tarihi:

CUMHURBAŞKANI İMZALI TELEFON
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 09:34

Olimpiyatlara giden sporcularla biraraya gelen Akif Çağatay Kılıç, darbe girişimine değinerek “Katıldığınız müsabakalarda şehitlerimiz ve gazilerimizin göstermiş olduğu büyük fedakârlığı sizler müsabakalarda ter dökerek göstereceksiniz” dedi.

Haberin Devamı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, darbeye karşı direnen millettin gösterdiği fedakârlığı göstermenin sırasının Olimpiyat’a katılacak olan milli sporcularda olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, önceki akşam 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılacak sporcularla İstanbul’daki Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde buluştu. Kılıç, gecede yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, Türk halkının demokrasiye ve hukuka sahip çıktığını ve bu konuda Rio Olimpiyatları’nda yarışacak sporcuların da üzerlerinde büyük sorumluluklar olduğunu söyledi. Bakan “Türkiye tarihinde ilk kez bir darbe girişimi başladığı ilk saatlerde engellendi. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Meydanlara çıkın’ çağrısına cevap veren bu aziz millet Türk milleti başardı. Bu girişimlerin en kanlısıydı. Bu anlamda sizin üzerinizde çok farklı da bir sorumluluk var. Katıldığınız müsabakalarda şehitlerimiz ve gazilerimizin göstermiş olduğu bu büyük fedakârlığı sizler müsabakalarda ter dökerek göstereceksiniz. Ben sizlere güveniyorum. Ortaya koyacağınız mücadelenin en iyi şekilde olacağına inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

MUCiZEYi GERÇEKLEŞTiRECEKNiZ

Dolmabahçe’’deki buluşmaya telekonferansla bağlanan Başbakan Binali Yıldırım, “En az sizin kadar heyecanlıyız. Son günlerde milletimizi üzen olaylardan sonra sizlerin Olimpiyatlar’da ortaya koyacağı başarı, İstiklal Marşı’mızı okutmanız, bizim için en büyük teselli kaynağı olacaktır. Rio’da Türk mucizesini gerçekleştireceksiniz ve dünya aleme göstereceksiniz” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları kafilesinde yer alan milli sporcular ve antrenörlerine Dolmabahçe’deki gecenin sonunda bir sürpriz yaptı. Bakan Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imazalanan ve üzerinde de “Başarılar dilerim” mesajı bulunan Turkcell T70 model telefonlarından birer tane hediye etti.

BAKMADAN GEÇME!