Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına yorum: 'Sen Atatürk'ü hiç böyle gördün mü?'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 14:28

Beştepe'de muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafını eleştirdi. "Bu benim vatandaşıma hakarettir" diyen Erdoğan, "Sen Atatürk'ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?" ifadesini de kullandı.

Haberin Devamı

Beştepe'de 39. muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü" sırasında çekilen atletli fotoğrafına değindi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, Ankara'dan çıkmış İstanbul'a yürüyor. Arada sırada bir de karavana oturuyor ve atletle bir yemek yiyor. Bugün de baktım ki, bir gazete başlık atmış, 'Vatandaş falanca.' Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım böyle, hele hele bir siyasi partinin, anamuhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi, 'Gel, benim bu fotoğrafımı bir çek.' ve ondan sonra da 'Ben Atatürk'ün partisinin başıyım.' Sen Atatürk'ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı?"

Haberin Devamı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' sırasında kızıyla karavanda yemek yediği an Hürriyet gazetesi foto muhabiri Selahattin Sönmez'in 'Adaleti Yolda Arayanlar' adlı kitabında yer aldı. 

 

BAKMADAN GEÇME!