Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçeye tebrik telgrafı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Fenerbahçeye tebrik telgrafı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 23:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçeye tebrik telgrafı

Haberin Devamı

İSTANBUL-(DHA)   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Basketbol Takımı'nı lig şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın, Spor Toto Basketbol Ligi 2016-2017 Sezonu Şampiyonu olması dolayısıyla, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a bir tebrik telgrafı göndermiştir." denildi.
BAKAN KILIÇ'TAN FENERBAHÇE'YE KUTLAMA
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutladı.
Yayımlanan mesajda Fenerbahçe'yi elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Akif Çağatay Kılıç'ın şu ifadelerine yer verildi:
"Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finali dördüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı yenerek seriyi 4-0 kazanan ve 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutluyorum. THY Avrupa Ligi şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ni de zirvede tamamlayarak başarısını sürdürmüş oldu. Şampiyonlukta emeği geçen sporcuları,
teknik heyeti, yönetimi ve sarı-lacivertli camiayı tebrik ediyorum. Final serisinde mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan'ı da performansından dolayı kutluyorum."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!