Cumhurbaşkanı Erdoğan Subayevleri’nden taşındı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Subayevleri’nden taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 01:10

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaklaşık 12 yıldır oturduğu Keçiören Subayevleri’ndeki evinden taşındı.

Haberin Devamı

Keçiören’deki eşyalar Erdoğan çifti Amerika seyahatindeyken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den boşalan Dışişleri Konutu’na götürüldü. Erdoğan’ın Subayevleri’nden taşınmasını Ankara Hürriyet’e değerlendiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, hem başbakan hem de cumhurbaşkanı ağırlamış bir ilçe olarak bundan gurur duyduklarını belirtti. Erdoğan’ın halkın arasında ikamet etmesinin büyük anlam taşıdığını aktaran Ak, şöyle konuştu:
“Halkın arasından gelmiş birisi olarak ‘halkımla beraber oturuyorum’ imajını verdi. Başkentte bölgesel anlamda bazı farklı imajlar vardı, bunları da yıkarak ezberleri bozmuş oldu. Aynı zamanda Keçiören’e değer katarak yükselmesini sağladı. Kendisine bir minnet borcumuz var. Keçiörenliler adına teşekkür ediyoruz. 12 yıl boyunca burada oturması bizim için gurur kaynağıdır.

Haberin Devamı

KOMŞULARI ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDE

Vatandaşlar kapılarını, pencerelerini açtıkları zaman başbakanımızı, cumhurbaşkanımızı orada görüyorlardı. Dolayısıyla yakınlarında ve yanlarında hissediyorlardı. Komşuluk ilişkileri çok kuvvetliydi, çat kapı yapardı. Komşularından birisi çaya davet ettiği zaman icabet ederdi. Durup sohbet eder, bayramlarda onları kabul ederdi. Cenaze olduysa mutlaka gider taziyede bulunurdu. Bu yüzden yakın komşuları büyük üzüntü içerisinde. Subayevleri ve Keçiören her zaman için onu saygı ve sevgiyle anacaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!