Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'e bağlanacak

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmire bağlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 16:50

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün saat 23.30'da Konak Meydanı'nda gerçekleştirilecek Demokrasi Nöbeti'ne görüntülü bağlantı yapacağı ve katılanlara mesaj vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

Darbe girişiminin ardından İzmir'de Konak Meydanı'nda tutulan Demokrasi Nöbeti'ne binlerce kişi katılıyor. Ses ve ışık düzeni olan büyük bir sahnenin de kurulduğu meydanda AK Parti yöneticileri, katılımcılara konuşma yapıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 23.30'da Konak Meydanı'nda gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti'ne görüntülü canlı bağlantı yapacağı ve katılanlara mesaj vereceğini söyledi. Bağlantı uydu aracılığıyla gerçekleştirilecek ve herkesin görebilmesi için LED ekranlara yansıtılacak.
Delican, meydanın birkaç noktasına defterler koyduğunu belirterek, "Nöbete katılanlar, bu deftere duygu ve düşüncelerini yazıyor. Tarihi bir dönemden geçerken tarihe de not düşüyoruz. İlgi çok büyük, insanlarımız hislerini kaleme döküyor. daha sonra bu notları kitap haline getireceğiz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!