Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdek’te cenaze törenine katılıyor

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdek’te cenaze törenine katılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 13:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdek’te cenaze törenine katılıyor

Haberin Devamı

Edip TEKİN- Taygun ERTAN- Tufan DALGIÇ/ERDEK(Balıkesir), (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bu sabaha karşı Bursa’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eniştesi Ziya İlgen’in annesi Zümriye İlgen’in cenaze törenine katılmak üzere Balıkesir’in Erdek İlçesi’ne geldi.
Erdek İlçesi’nde oturan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kız kardeşi Vesile İlgen ile evli Ziya İlgen ve Marmarabirlik Yönetim Kurulu üyesi Mustafa İlgen’in annesi 89 yaşındaki Zümriye İlgen uzun süreden bu yana tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabaha karşı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. 6 çocuk annesi Zümriye İlgen, Şubat 2013’te eşi Hacı Mehmet İlgen’i kaybetmişti.
Cenaze töreni için helikopterle Erdek Limanı'ndaki alana inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen’in Halitpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki evini ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu.
Zümriye İlgen’in cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de katılıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!