Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 47 tesisin açılışını yapacak

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizlide 47 tesisin açılışını yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 13:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 47 tesisin açılışını yapacak

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 24 Mart Cuma günü Denizli'ye gelerek 47 yatırımın toplu açılışını yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'ye 25'inci resmi ziyaretini cuma günü gerçekleştirecek. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 14.00'de düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde yaptığı 700 milyon lira tutarındaki 47 tesisinin açılışını yapacak. Hizmet vermeye başlayan ancak resmi açılışı yapılmayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Bozburun Çevreyolu Bağlantısı, Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidi, Denizli-Ankara Yolundaki yeni köprülü kavşak ve Müfide Tekinada Kavşağı'nın da açılışları yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Sarayköy İlçe Garajı, Kayıhan Kapalı Pazaryeri Üstüne Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali, Kızılcabölük Spor Tesisleri, Kale, Çameli, Sarayköy ve Tavas İtfaiye Hizmet Binaları, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, Siteler Mehmetçik, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman olmak üzere 10 mahallede tamamlanan scada ve altyapı sistemi, 1420 kilometre 1. ve 2. kat ile 86 kilometre sıcak asfalt yol ve kaldırım yapımı, Kelleci Sosyal Tesisi, Gümüşsuyu Sosyal Tesisi, 45 köprü ve 50 menfez ile 4 bin 500 metre taş duvar yapım işi, 27 halı saha, Denizli-Çardak yolu orta refüj peyzaj düzenlemesi, Pamukkale yolu orta refüj peyzaj düzenlemesi, Sarayköy Meydan ve Park düzenlemesi, Paşaderesi Parkı'nın açılışları gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tören ve ziyaretle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, tüm Denizlilileri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na beklediklerini söyledi. Zolan, "Cumhurbaşkanlığı görevinden sonra ikinci kez kentimi ziyaret edecek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cuma günü ağırlayacağız. O güzelliği Denizli olarak hep beraber yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızın kentimize her gelişi Denizli'ye yatırımlar ve güzellikler olarak geri dönüyor. Ben tüm halkımı, tüm Denizlilileri bu güzellikleri yaşayacağımız tören alanımıza davet ediyorum. O coşkuyu, o bayramı, o güzelliği birlikte yaşayacağız" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!