Cumhurbaşkanı Başdanışmanından genç çifte istişare önerisi

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanından genç çifte istişare önerisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 14:01

Cumhurbaşkanı Başdanışmanından genç çifte istişare önerisi

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te iş adamı Kadir Çelikaslan’nın oğlu Ahmet Çelikaslan ile Adnan Aksoyun’un kızı Hamdiye Aksoy dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, gençlere evlilik hayatında mutluluk için sık sık istişare yapma önerisinde bulundu.

Teymur Otel’de yapılan düğüne; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Abdülkadir Yüksel, Mehmet Erdoğan, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ile siyasetçiler, iş adamları ve davetliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün daha sonra nikah töreniyle devam etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Şeref Malkoç, Abdülhamit Gül, Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, Ali Dursun, Cemalettin Yılmaz, Adil Konukoğlu, Ökkeş Eruslu ve Mehmet Bozgeyik yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını geline veren Şeref Malkoç, mutluluklar dilediği çifte şu önerilerde bulundu:

"Çifte mutluluklar diliyorum. Evlilikte zor günlerde yaşanır bu zor günlerde, tecrübeli olan anne babalarıyla istişare etsinler. Daha da zorlanırlarsa, Kuranı Kerim'den aile hayatı ile ilgili ayetleri okusunlar, Peygamber Efendim Hz. Muhammed'in evlilikle ilgili hadislerini okuyun. Cenabı Allah mutluluklarını artırsın, öbür dünyada da saadetler nasip eylesin. Hayırlı uğurlu olsun."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!