Cumhurbaşkanı, Avrupa şampiyonlarını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı, Avrupa şampiyonlarını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 14:53

Cumhurbaşkanı, Avrupa şampiyonlarını kutladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında (Eurohockey İndoor Club Challenge I, Men) Türkiye’yi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımı kabul ederek Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Teknik Direktör Yusuf Kasım ve şampiyon sporcuları kutladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ziyareti sırasında Karataş Spor Salonunda Avrupa Hokey Şampiyonu Gaziantep Polis Gücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Teknik Direktör Yusuf Kasım, Genel Sekreter İsmail Eryoldaş ile Hokey Takımı sporcularını kabul etti. Avrupa Şampiyonu ekipten şampiyonayla ilgili bilgiler alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sporcuları ve kulüp başkanı Mehmet Kaplan’ı kutlayarak Türk Bayrağının Avrupa’da dalgalandırılmasını sağlayan ekibe başarılar diledi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şampiyona hakkında bilgiler vererek Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Hokeyi Turnuvasında Avrupa Şampiyonu olan takımın anı zamanda Türkiye’yi Avrupa'da Trophy lige çıkardığını ve Türkiye’de bu ligdeki tek takımının Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü olduğunu ifade etti. Şampiyonluk sevinçlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la paylaşan sporcular günün anısına bir selfi çekmeyi de ihmal etmedi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’a günün anısına hokey sporunun oynandığı bir Hokey stick'i ve hokey topu taktim etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep ziyaretinde programına katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Yönetim Kurulu Üyesi Nur Mirkelam, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Eski Milletvekili Mehmet Sarı ve karşılama törenine katılan çok sayıda sanayici, iş adamı, siyasetçi ve protokol üyesi Şampiyon takımı kutlarken Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve Teknik Direktör Yusuf Kasım’a başarılar diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!