Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2007 00:00

4 Kasım’a kadar indirim

İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki C&A’da 27 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında indirim var. Kadın, erkek, genç ve çocuk grubundaki binlerce ürün ve aksesuvar indirime dahil. 15 YTL’ye kadın boğazlı kazağı, 35 YTL’ye tüvit pantolon, 19 YTL’ye hırka, 2-7 ve 7-15 yaş grubu arasındaki çocuğunuz için 12 YTL’ye kazak, 15 YTL’ye pantolon, 15 YTL’ye erkek kadife pantolonu bulabilirsiniz.

Makinedeyıkanan sutyenler

May Dante Washbra adlı ürün sayesinde artık sutyenleri elde yıkamak zorunda kalmayacaksınız. Bir büyük, bir de küçük kafesten oluşan, sutyenleri yıkama, kurutma ve saklama esnasında koruyan ürün, su, deterjan ve hava geçişine izin veriyor. Böylece kanca ve kopçaların yıkama esnasında sutyene ve diğer çamaşırlara takılarak zarar vermesini engelliyor. Metal teller orijinal şekillerini kaybetmiyor.

Tırnaklarınız kırılmasın

El, ayak ve tırnak bakım ürünleriyle tanınan Barielle, Türkiye’ye geldi. Keratin, jelatin, E vitamini, ayçiçeği, safran yağı gibi doğal ve bitkisel özlerle tırnaklara sağlık katan Barielle, tahriş edici kimyasalları içermiyor. Kırılgan, hasarlı ve sağlıklı uzamayan tırnaklara özel güçlendirici uzatıcılar, günlük çalışma şartlarına dayanamayan hassas tırnaklar için astar-cila katlar, tırnak etlerinin sağlıklı olması ve manikür için tırnak eti giderici ve canlandırıcılar bulablirsiniz.

İpek gibi bambu havlular

Ev tekstil markası Cinisli, yeni bambu havlu koleksiyonu çıkardı. 11 renk seçeneği var. Çabuk büyüme özelliği sayesinde, diğer tekstil hammadeleri gibi zararlı böcek ve patojen barındırmayan bambu lifi, zirai ilaç ve kimyasallara maruz kalmadan yetiştiğinden tamamen doğal ve doğaya dost. Pamuk lifinden daha yumuşak bir yapıya sahip. Yüksek emme gücü ve çabuk kuruma gibi özellikleri var.

Bayramlık fiyatlar

Çocuk giyim markası Wenice Kids, Cumhuriyet Bayramı’na özel indirim yapıyor. Tüm kış sezonu ürünleri, bayram haftası boyunca etiketin yarısına satılıyor. Koleksiyon 4 gruptan oluşuyor: Naturel, Street, Rock ve Romantik.

İmparatorluk parfümleri

Rance Ailesi, 17. Yüzyıl’da Fransız aristokratlarına parfümlü eldivenler üretiyordu. Ardından parfüm yapmaya başladılar ve gelenek bugüne kadar geldi. Onların yarattığı parfümleri İmparator Napolyon bile kullandı. Ailenin büyük büyük torunu Jeanne Sandra Rance, geleneğin günümüzdeki temsilcisi. Napolyon’a adanan Le Vainqueur adlı parfümü yeniden yorumladı. Şişesi bile zafer kazananlara takılan imparator tacını simgeliyor. Markanın kadınlar için de Josephine adlı bir parfümü bulunuyor.

Günün her saati için

Cacharel’in, 2007- 2008 sonbahar-kış koleksiyonunda hem klasik hem de spor giysiler bulabilirsiniz. Takım ve tek ceketlerin yanı sıra trikolar dikkat çekiyor. En ince yün ipliklerle hazırlanan trikolarda koyu renkler ve grinin tüm tonları ile birlikte yeşilin tonları, royal maviler, sarı tonlar, mürdüm ve lila kullanılmış. Kaşmir ve kaşmir karışımlı yünlüler ile kendinden desenli dokulu kalın kumaşlar palto ve montlarda tercih edilmiş. Ayrıca dar ve kalın fitilli kadifeler, koton molesinler, cord kumaşların yanı sıra değişik tweed kumaşlardan ve Prince de Gauller’den kesilen tek pantolonlar bulabilirsiniz.

Zarif ve seksi

Kom’un yeni gecelikleri, ünlü moda evi Chanel’in tarzından etkilenmiş görünüyor. Siyah-beyaz renklerde hazırlanmış, göğüs altına beyaz saten fiyonk yerleştirilmiş. Siyah dışında bir de ekru renk alternatifi var. Calida geceliğin fiyatı 165 YTL.

Babet çizmeler

Yazın çok moda olan babetler, kış sezonunda da popüler. İnci, mevsim koşullarını da düşünerek babet çizmeler tasarlamış. Pek çok farklı rengi var. Dümdüz topukları, diz altına kadar uzanan modern tasarımları ile dilediğiniz stille bağdaştırabilirsiniz. Deri ve ruganın yanı sıra süet ve rugan karışımı modelleri de var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!