Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2007 00:00

Kamuflajın modası geçmiyor

Spor çanta markası Eastpak’in sonbahar-kış koleksiyonunda kamuflaj desenli modeller bulabilirsiniz. Kamuflaj desenlerin Eastpak için özel bir anlamı var. Gençler arasında 1976 yılında başlayan asker çantası modası Eastpak marka çantaların yaratılışına ilham kaynağı olmuş. Kamujlaj desenden hoşlananlar Eastpak’te sırt çantalarından omuz çantalarına, kalemliklerden cüzdanlara kadar pek çok şey bulabilir.

Yeni çaylarla tanışın

Tchibo, kahveden sonra şimdi de değişik çay çeşitleri satmaya başladı. Dört ilde toplam 14 mağazası olan markanın Tea Selection serisi, dünyanın en seçkin çaylarından harmanlanmış. Dört çeşidi var: Portakal ve karamelli Rooibos çayı Cederberg, kayısı aromalı beyaz çay Minjiang, frambuazlı meyve çayı Tandalti ve nane çayı Maritsa. Çay poşetlerinde kağıt yerine kullanılan özel şeffaf malzeme, çayların kendi karakterlerini ortaya çıkarabilmesine ve daha sağlıklı çay içimine olanak veriyor.

Modern ve sadederi koleksiyonu

Desa’nın yeni koleksiyonu, Regent Street, Military Chic, English Eccentrics ve Urban Classics olmak üzere 4 ayrı temadan oluşuyor. Kullanışlı, sportif ve şık ceketler göze çarpıyor. Ağırlıklı kullanılan renkler ise tarçın, acı kahve, haki, bordo ve tüm sezonların vazgeçilmezi siyah.

Güneş lekesi kalmasın

Yazın güneş altında yattığınız saatlerden geriye kalan lekeler varsa, Murad ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Cildi çevresel zararlardan koruyucu özelliğe sahip Essential C serisindeki C Vitaminli Haftalık Bakım Kürü, özel ve güçlü formülü ile güneş lekelerinden kısa sürede ve kalıcı olarak kurtulmak isteyenler için çok etkili bir çözüm sunuyor. Serbest radikalleri engelleyerek güneş, hava kirliliği gibi çevresel nedenlerden dolayı ciltte oluşan tahribatı durdurmayı desteklerken, saf C vitamini ile ciltteki hücre yenilenmesini artırarak çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve cilt tonunu dengeleyerek aydınlatmaya yardımcı oluyor. Fiyatı 218 YTL

Şemsiye avantajlı alışveriş

Watsons’tan sadece 10 YTL’lik alışveriş yaptığınızda, çok şık ve kullanışlı bir şemsiye 10 yerine 2.99 YTL’ye sizin oluyor. Kırmızı, beyaz, siyah, mavi, yeşil, pembe gibi renk alternatifleri var. Watsons’ta güzellik ve bakım ürünlerini çok uygun fiyatlarla bulabiliyorsunuz. İstanbul, Silivri, Bursa ve Kayseri’de mağazaları var.

Kış ortasında bahar havası

Burberry, Brit serisinin yeni kadın parfümü Brit Sheer, 15- 25 yaş arası gençler için üretildi. Ferah ve meyvemsi bir parfüm. Bahar hissi uyandırıyor. 100 ve 50 ml eau de toilette ve 150 ml body lotion olmak üzere 3 formdan oluşuyor.

Beslenirken eğlensinler

Tek kapta birbirine karışmayan iki farklı puding Danette 2’lim, şimdi çocukları bir de oyunuyla eğlendiriyor. Her paketten bir çift oyun kartı çıkıyor. Bir hafıza kartı oyunu olan 2’lim Oyunu ile çocuklar arkadaşlarıyla oynayacakları yepyeni bir oyuna kavuşuyor. Kampanya ekim sonuna kadar devam edecek. Oyunla ilgili ayrıntılı bilgi, Danette 2’lim paketlerindeki 2’lim Oyunu kartlarında ve web sitesinde. (www.danette.com.tr.)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!