Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2005 01:03

Mısırlı koleksiyonunu mankenler değil oyuncak bebekler tanıtıyor

Sektörde 54 yıllık geçmişe sahip Triko Mısırlı, piyasaya çıkartacağı sonbahar-kış koleksiyonu çekimlerini oyuncak bebeklerle yaptı. Yeni sezon için birçok manken ile görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını söyleyen firma sahibi İsmail Mısırlı ‘Ben de 120 parçalık koleksiyonumuzdaki tüm ürünlerin birer küçük örneklerini yaptırdım. Bunları bebeklere giydirip afiş ve billboard çekimlerini yaptık. Şimdi o bebekleri mağazalarımızın vitrinlerinde elbiseleri ile sergileyeceğim’ diyor.

Koleksiyonu için boyları 90 santimetre olan 20 tane oyuncak bebek aldığını söyleyen İsmail Mısırlı, çekim macerasını ‘Bebeklerin adını da Trikie koydum. Kostüm uygulamalarını Hilal Ayberk arkadaşımız, kıyafetleri birebir uygulayarak yaptı. Fotoğraflarını Plato stüdyolarında Bülent Büyükşener üç günde çekti. Cansız mankenler ne para istiyor, ne kapris yapıyor, ne de ben o kıyafeti giymem diyor. Ayrıca hayli ilginç bir çekim oldu, makyaj, kuaför ve diğer ihtiyaçları olmayan mankenlerle bir moda çekimi yaptık. Bundan sonra firmamızın ürünlerini Trikie’ler tanıtacak’ diye anlatıyor. Triko Mısırlı’da bu yılın renkleri kahve, fuşya, nefti yeşili, sarı tonları ve siyah. Ürünler, ‘Size uygun bedenler Triko Mısırlı mağazalarında’’ sloganıyla başlayacak reklam kampanyasıyla tanıtılacak.

Mayoda yüzde 50 indirim

Zeki Triko, dün yüzde 50 indirime girdi. 2005 yazı için hazırlanan 800 ayrı modelden oluşan bikini, mayo ve plaj kıyafetleri ile havlu, terlik, çanta gibi yan ürünleri yarı fiyatına satın alabilirsiniz. Fotoğraftaki bikini 62.50 YTL

Geri dönüşümlü temizlik ürünü

Alman markası Frosch, mükemmel temizliği yakalarken insan ve çevre sağlığına da dikkat ediyor. Yer, cam ve ocak temizliğinden bulaşığa kadar birçok çeşidi bulunan Frosch ürünleri, insan sağlığına uygunluğu esas alıyor. Tüm ürünleri doğada yüzde 98 oranında biyolojik olarak parçalanıyor. Bunun için de ürünlerinde kimyasal maddeler yerine doğal ve hafif aktif maddelerden yararlanıyor.

Kefirin light’ı çıktı

Perakende kefir üreticisi Altınkılıç ürün yelpazesini genişletiyor. Ağustos ayı itibariyle Altınkılıç-Kefir Light raflarda yerini aldı. Sürekli diyet gerektiren hastalıklarda tedaviyi destekleyici bir ürün olarak kullanılabiliyor. Sütün içinde yüzde 3 civarında bulunan yağ oranın yüzde 1’e düşürülmesi ve enerjisinin yüzde 30 azaltılmasıyla üretiliyor. İçeriğine zenginleştirilmiş lif ilavesi de yapılıyor.

Hassas ciltler için

Nivea Visage Sensitive Balance serisi, hassas ciltlerin problemlerine çözüm getiriyor. Yatıştırıcı temizleme sütü ve bakım kreminden oluşan seri, cildi uzun süreli rahatlatarak, güzelleştiriyor. Gün boyunca oluşan kızarıklıkları alıyor, cildin doğal mekanizmasını güçlendirerek dış etkilere karşı koruyor. Ürünler cildi rahatsız edecek parfüm, boya veya alkol gibi maddeler içermiyor. Güneş koruma faktörü 8. Temizleme sütü 11, krem 15.50 YTL.

Turşu kurmanın zamanı

25 yıldır sirke, turşu, limon sosu üreten Fersan, doğranmış taze sebze ve şalgam suyundan sonra, Turşu Yap adlı yerin bir ürün çıkardı. Bundan böyle sirke, tuz, su miktarını ayarlamakla uğraşmadan ev turşusu yapabileceksiniz. Hazırladığınız turşuluk sebzeleri Fersan Turşu Yap salamurası içinde, güneş görmeyen serin bir yerde yaklaşık 20 gün kadar bekletmeniz yeterli. Beş litrelik ambalajı 4.95 YTL.

Bu paketi açmak çok kolay

Pınar taze kaşarın paketini açmak artık çok kolay. Kolay açılır ambalaj ile bıçak kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Paketin üstündeki kulaklardan tutup, iki yana çekmeniz yeterli.

Erkeklerin rahatı yerinde

Kadın, erkek, çocuk giyimi ve ev dekorasyonu ürünleri satan Peacocks, sonbahar-kış sezonunu açtı. Erkek koleksiyonunda rahat, spor ve güncel tasarımlar var. Blucinler ve rahat pantolonlar modern üstlerle birlikte kullanılıyor. Ümraniye, Maltepe ve Bursa CarrefourSa mağazalarında bulabilirsiniz.

Mutfaklarda bakır nostaljisi

Korkmaz, yeni ürünü Diva tencere setini piyasaya çıkardı. Üç kat Tri-Ply teknolojisi ile üretilen Diva tencereler, lezzet ve sağlık sunuyor. Dışı bakır, ortası alüminyum, içi paslanmaz çelik olan ürünü tüm zücaciye ve çeyiz mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 450 YTL.

Çeyiz hazırlayanlara kampanya

Yataş, evlenecek olanlar için kampanya başlattı. Yatak odası takımları ayda 155, oturma ve yemek odası takımları ayda 176 YTL’ye satılıyor. Axess kartla yapılan alışverişlerde 6 yerine 11 taksit imkanı var. Yine Axess kartla yapılan 500 YTL üzeri alışverişlerde peşin fiyatına vade farksız 20 taksit yaptırabilirsiniz.
Cahit AKYOL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!