Culio sana yakıştı mı

Futbolda sezon başından beri dolaplar dönüp duruyor... Peki, ekmek yediği formaya daha sezon bitmeden terk edenlere ne demeli.

Haberin Devamı

Ordusporlu Culio, daha maçlar bitmeden "ben Galatasaray kaşısında forma  giymem" gibi çirkin bir çıkış daha görülmedi.

Kendisine zamanla kaptanlık görevi verilen, Gençlerbirliği karşısında sahada adeta yüreyen Arjantinli oyuncu, kafasının Galatasaray maçında olduğunu resmen gösterdi.

Orduspor sana her kapıyı açtı, istediğin yerde lüks evi tuttu, halkı baş tacı etti, alacakların gününde ödendi, tekrar hayata dönmen için formayı üstüne verdi... Sen kalk böyle bir açıklama yap! Bunlar utanç verici sözlerdir...

Öyle ki bir anda tüm Orduluların gözünden düştün. Başkan Nedim Türkmen'de  biletini keserek en doğal cezayı verdi...

Aslında Culio ne kadar süçluysa, Galatasaray da o kadar suçlu.  Devamlı 'Culio tekrar bize dönecek' sözleri ile oyuncunun kafasını karıştırıp durdular...

Haberin Devamı

Şimdi bu manzara karşısında, Fenerbahçe dahil diğer kulüpler isyan etmekte haklıdır. Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor'da oynayan Yiğik Gökoğlan, Antalya'nın oyuncusu Necati Ateş , Kayserispor'un beyni olan Amrabat gibi oyunuclara yapılan "bize gel" teklifleri ortalığı karıştırmıştı.

Şimdi tüm spor dünyası isyan ederken, herkes Galatasaray'ın bu yaptıklarını kınamakta bir hayli haklı...
Şimdi bu hafta Culio, Galatasaray karşısında Ordu forması giyseydi  ne olurdu?

Kendisini oyuna vermezdi, yapmak istediklerini yapamazdı ve tepki görürdü.

Bu sahnelerin yaşanması kaçınılmaz olurdu. Ama bir de bu işin adeletli olma yolu var. Hala ekmek paranı kazandığın kulüp Orduspor. Sezon sonuna kadar Ordu'nun oyuncususun.
Seni seven  Ordu halkının gözünden düşmüş oldun, sen bunu kulak arkası edebilirsin ama, insanlar hiç bir zaman af etmez.

Resmen sana bu hareket hiç yakışmadı.

Yazarın Tüm Yazıları