Çukurova'ya 6'ncı emekli evi

Güncelleme Tarihi:

Çukurovaya 6ncı emekli evi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 16:53

Çukurova'ya 6'ncı emekli evi

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, Emekli Dinlenme Evlerinin 6'ncısını Beyazevler Mahallesi'nde 75.Yıl Parkı'nda hizmete açtı.
Başkan Çetin, yaptığı konuşmada çay, kahve gibi içeceklerin ücretsiz olduğu, günlük gazeteler, dergiler ile kitapların bulunduğu emekli dinlenme evlerinin 6'ncısını açmaktan mutlu olduğunu söyledi. Çetin "Emekli dinlenme evlerimiz büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Siz bu kadar beğeniyorsanız, Çukurova'mızın her mahallesine bu emekli dinlenme evlerini yapmak bizim boynumuzun borcu. Sosyal demokrat belediyecilik de zaten bunu gerektiriyor" dedi. Semt kreşlerinin de Çukurova halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığına dikkat çeken Başkan Çetin "Beyazevler Mahallesi'nde açtığımız semt kreşimizin, Beyazevler halkına yetişmediğini çok iyi biliyorum. Ancak endişe etmeyin. Güzelyalı ve Yurt mahallelerindeki semt kreşlerimiz de sırada" diye konuştu.
Açılışa CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve emekliler katıldı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!