Çukurova'nın renkleri sergisi

Güncelleme Tarihi:

Çukurovanın renkleri sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 09:11

Çukurova'nın renkleri sergisi

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Çukurova'nın Renkleri' adlı fotoğraf yarışmasının ödül töreni yapıldı, dereceye giren eserler sergilendi.  
ÇKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, ajansın konferans salonundaki etkinlikte yarışmayla ilgili bilgi verdi. Bölgenin tanıtımından sorumlu olduklarını, Çukurova'nın coğrafi, kültürel değerleri, tarihi ve turistik zenginlikleri ile taibat varlıklarını kayıt altına almak amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini anlatan Altınsu, şöyle devam etti:
"Çukurova'nın bu güzelliklerinin turizmde değerlendirebilmek için bölgenin tanıtımından sorumlu önemli bir kurum olarak çeşitli faaliyetlerle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yurt dışı ve yurt içinde fuarlar düzenleyerek çeşitli dillerde hazırlanan tanıtım rehberleriyle, seyahat yazarlarını bölgemizde ağırlayarak bu konuda adımlar attık. Bu yarışmada bölgemizin güzelliklerini arşivlemek insanların dikkatini Çukurova'ya çekmek temel amacımızdı. İlk yarışmada başarılı olan fotoğraflar bölge tanıtımında ve fuarlarda hala kullanılmaktadır."
Törende Çukurova turizmi tanıtım filmi izlendi ve yarışmada dereceye girenlere plaketleri verildi.

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!