Çukurova'da kentsel dönüşüm imzaları

Güncelleme Tarihi:

Çukurovada kentsel dönüşüm imzaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:54

Çukurova'da kentsel dönüşüm imzaları

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmasında, hak sahipleri sözleşme imzalamaya başladı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki sözleşmeleri hak sahiplerine teslim etti. Başkan Çetin "Türkiye'nin en modern projesi olarak hazırladığımız, Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projemizde, hak sahiplerinin yüzü gülecek. Her zaman dediğim gibi, bu projede de ben halkımızdan yanayım. Belediyeevleri Mahallesi'nde yapacağımız projede, herkesin mülkü değer kazanacak. Halkımın zarar göreceği bir işe ben girmem" dedi. Türkiye'nin en büyük projelerinden birini Adana'ya kazandırdıklarını belirten Çetin, Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne davet edilen hak sahipleriyle sohbet ederken şunları söyledi:
"Projeyi yürüten kurumun başkanıyım ama ben projenin değil, hak sahiplerinin, yani halkımın avukatıyım. Halkımız için en iyisi nasıl olacaksa, tüm şartlar o hale getirilecek. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Herkes, oturduğu evin büyüklüğündeki evlerini zamanında teslim alacaklar. Hatta, sosyal donatı alanlarını ve ortak kullanım alanlarını dahil ettiğinizde, sahibi olacağınız mülkler eskisinden daha geniş olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!