Çukurova'da 'Gastronomi Pazarı' açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çukurovada Gastronomi Pazarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:37

Çukurova'da 'Gastronomi Pazarı' açıldı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, içinde balık restoranları ve satış merkezleri, kebapçı,  manav, kasap ve birçok işletmenin yer aldığı Gastronomi Pazarı'nın açılışını yaptı.
Mahfesığmaz Muhtarlığı arkasında kurulan Gastronomi Pazarı'nın açılışına CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, yöre derneklerinin temsilcileri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Gastronomi Pazarı'nın Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıdığını söyleyen Soner Çetin, "Bugün Adana'da ve Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Gastronomi Pazarı bu kentin bir ihtiyacıydı. 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Lezzet Festivali'ne Çukurova Belediyesi olarak destek verdik. Lezzet Festivali ekibi, o zaman yapım aşamasında olan pazarımıza gelerek incelemelerde bulundular ve çok beğendiler. Gelecek sene festivalde Gastronomi Pazarını da kullanmak istediklerini ifade ettiler. Mideye hitap eden ne varsa bu pazarda. Her şey sizler için. Bizler 7/24 sizler için görevdeyiz. Bu projeye emek veren herkese teşekkür ediyor, pazarın Adana'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Çetin'in konuşmasının ardından kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından Adanalı sanatçı Ferman Toprak, konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!