Çukurova Üniversitesi KA107 projesi kapsamında ilk misafirlerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Üniversitesi KA107 projesi kapsamında ilk misafirlerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 14:49

Çukurova Üniversitesi KA107 projesi kapsamında ilk misafirlerini ağırladı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) KA107 Projesi kapsamında  Arnavutluk, Kosova, Bosna Hersek, Tunus, Endonezya ve Kırgızistan’daki partner üniversitelerle işbirliği başlattı.
Çukurova Üniversitesi bu proje kapsamında Kırgızistan’dan Kırgız-Manas Üniversitesi ile Kosova Priştine Üniversitesi’nden gelen misafirlerini ağırladı. Erasmus KA107 Projesi Personel Ders Verme Hareketliliği çerçevesinde Priştine Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden Prof. Dr. Afrim Hoti ve Dr. Bardhok Bashota, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileri ve akademisyenleriyle biraraya geldi. Bir hafta boyunca hem lisans hem de yüksek lisans öğrencilerine seminer verme fırsatı bulan akademisyenler, Çukurova Üniversitesi akademisyenlerini de kendi üniversitelerine beklediklerini ifade etti.
Kosova Prişitne Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisinden Proje ve Programlar Sorumlusu Blerandë Dragusha Fetahu ve Yaz Okulu Program Sorumlusu Mirjeta KUÇI ile Kırgız-Manas Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisinden Uzman Jamiyla Urkunchieva, Çukurova Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünce organize edilen programa katıldı. Program kapsamında projenin yürütülmesinde eşgüdümü sağlamak amacıyla bilgi ve deneyim paylaşımı yapıldı. Ayrıca proje kapsamında yer alan İşletme ve İktisat Bölümlerine de ziyaret gerçekleştirildi. KA107 Projesi Koordinatör Üniversitesi olan Çukurova Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi yetkilileri, misafir personele uluslararasılaşma ve değişim programları hakkında eğitim verdi.

  FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!