Çukurova Rock Festivali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Rock Festivali başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 16:33

Çukurova Rock Festivali başlıyor

Haberin Devamı


ADANA'da ünlü rock sanatçıları 12-14 Mayıs tarihlerinde Galeria çim alanda düzenlenecek olan Çukurova Rock Festivali ile ilgili toplantı yaptı.
Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıya festivalin genel koordinatörü ve sanatçı Umut Kuzey, Mor ve Ötesi'nden Harun Tekin,  
Pentagram'dan Tarkan Gözübüyük, Grup 84'ten Tuna Velibaşoğlu ve Feridun Düzağaç katıldı. Festivalle yaklaşık 40 bin müzikseveri bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Umut Kuzey, tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.  Çukurova Rock Festivali'nin Adana'da ilk kez yapılacağını belirten Kuzey, "Düzenleyeceğimiz festivalle 40 bin kişiyi bir araya getirmeyi planlıyoruz. Burada ünlü gruplar sahne alacak. İsteyenler kamp alanına çadırlarını kurup, gece kalabilecekler. Geniş güvenlik önlemi alındı. Bu yüzden herkes gönül rahatlığıyla festivale gelebilir" dedi.
Ünlü rock sanatçısı Feridun Düzağaç ise kendisinin de Adanalı olduğunu belirterek, böyle bir festivalin Adana'da yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Diğer rock sanatçıları da herkesi festivale beklediklerini kaydetti.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!