Çukurova GİAD'ın 25'inci yıl gecesi

Güncelleme Tarihi:

Çukurova GİADın 25inci yıl gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 12:06

Çukurova GİAD'ın 25'inci yıl gecesi

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD) 25'inci kuruluş yıldönümü özel bir gece ile kutlandı. Gecede, ünlü sanatçılar Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı.
Başkan Ömer Faruk Sakarya yaptığı konuşmada "Üye olduğum günde bu yana memleketime, Adana'ya hizmet etme çabası içerisindeyiz" dedi. Beş yıllık görevinin son aylarında 'Gençlere yatırım geleceğe yatırım' sloganıyla hayata geçirdikleri Çukurova GİAD Akademi'nin 'en büyük haz duyduğu proje olduğunu' söyleyen Sakarya "Türkiye'nin çok önemli ekonomistleri, uzmanları Adana'ya geldiler. 18 gencimize çok güzel eğitim verdik. Çukurova GİAD Akademi'nin ilk mezunları olan, üniversitede teorik bilgilerle donatılmış bu gençlerimizi gerçek iş dünyasına adapte ettik" dedi.

Konuşmaların ardından derneğin kurucu üyelerinden Hüseyin Ergene, Ayhan Şanbayrak ve Tarkan Kulak'a şükran plaketi sunuldu.

NOSTALJİK GECE

Gecede Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen sahne aldı. Kurtoğlu ve Besen, konuklara şarkılarıyla nostalji yaşattı. Kendisiyle özdeşleşen 'Nikah Masası' adlı şarkı ile konserine başlayan Ümit Besen, bir de sürpriz yapıp elektro gitar çaldı. Besen Türk rock müziğinden çeşitli şarkılar seslendirdi. Katılımcılar daha sonra 25'inci yıl pastasını kesti.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!