Çukurova GİAD, Tügik İş Zirvesi’ne Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Çukurova GİAD, Tügik İş Zirvesi’ne Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:39

ÇUKUROVA GİAD’IN ADANA’YI TEMSİL ETTİĞİ ZİRVEDE KATILIMCILAR, TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ İŞADAMLARIYLA BULUŞTU.

TÜGİK 6’ncı İş zirvesi Antalya’da yapıldı. Çukurova GİAD’ın Adana’yı temsil ettiği zirvede katılımcılar, Türkiye’nin ünlü işadamlarıyla buluştu.
Türkiye’nin, tabana yayılmış en güçlü STK’larından olan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu‘na(TÜGİK) bağlı federasyon ve GİAD’ların başkanları, üyeleri, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, hafta sonu Antalya Titanic Deluxe Hotel Belek’te düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi’nde bir araya geldi. İki gün süren zirveye TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler de katıldı. TÜGİK’in geçmiş ve gelecek dönem çalışmalarının yanı sıra ülke ekonomisine yönelik beklentilerin ele alındığı zirvenin açılış konuşmasını TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral yaptı.
İki gün süren zirvenin konuk konuşmacıları Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yemeksepeti.com kurucu ortağı ve CEO’su Nevzat Aydın, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Coca Cola Company Orta Asya Kafkaslar ve Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey ve StandUp sanatçısı Ceyhun Yılmaz oldu. Oturumların moderatörlüğünü ise Patronlar Okulu’nun Kurucusu Sibel Kaya yaptı. Üyeler arasında işbirliği, tecrübe paylaşımı ve iş fırsatları yaratımını artırmayı amaçlayan TÜGİK İş Zirvesi’ne, Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir katılım gerçekleşti.
TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, Antalya’daki zirvenin son derece verimli geçtiğini ifade ederek, “Gerek oturumlarda ele alınan konular, gerekse iş dünyasının önemli isimlerinin konferansları son derece etkileyiciydi. Kentimizi temsil ettiğimiz iş zirvesinde diğer illerden gelen iş adamlarıyla ikili ticari görüşmelerde bulunma, dostluk ve dayanışma duygularımızı geliştirme fırsatı bulduk” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!