Çukurova Belediyesi yaz futbol okuluna büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Belediyesi yaz futbol okuluna büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 12:00

Çukurova Belediyesi yaz futbol okuluna büyük ilgi

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)-ADANA'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 8-15 yaş arası çocukları ve gençleri, yaz futbol okuluna davet etti.
Toros mahallesinde Toros Spor Tesisleri ve Gündüz Tekin Onay Spor Tesisleri, Yüzüncüyıl mahallesinde Yüzüncüyıl Futbol Sahası, Huzurevleri mahallesinde Çukurova Halı Saha Tesisleri, Yurt mahallesinde, Türkan Saylan Spor Tesisleri ve Güzelyalı mahallesinde Güzelyalı Spor Tesisleri'nde açılacak kurslara ücretsiz kayıtların devam ettiğini bildiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bugüne kadar sporun ve sporcunun yanında olmak için gayret gösterdik. Adana sporuna katkı koyabilmek için birçok etkinlikler düzenledik. Son olarak da çocuklarımızı spora teşvik etmek ve kötü alışkanlıklardan korumak için kampanya başlattık. Bugün yapılan başvuru sayısına baktığımızda, kampanyamızın ne kadar etkili olduğunu da görmüş oluyoruz. Spor, tüm kötülüklerin düşmanıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz futbol okulumuza gösterdiği bu ilgi, bizleri memnun etti" dedi.
Adana'nın her alanda başarılı bir kent olduğuna dikkat çeken Başkan Soner Çetin, bugüne kadar, kültür, sanat, spor dallarında çok önemli isimler yetiştiren Adana'nın, bu başarılarını devam ettireceğine inandığını söyledi. Başkan Çetin, yaz futbol okuluna kayıt yaptıran çocuklara ve gençlere başarılar dileyerek, velilerin de çocuklarını spor dallarına teşvik etmelerini istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!