Çukur yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.. Vartolu'dan sürpriz hamle

Güncelleme Tarihi:

Çukur yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.. Vartoludan sürpriz hamle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 11:29

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanları ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yaşanan olayların ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merakla beklenirken, fragman ekranlara geldi. Yeni bölümde Yamaç'ın tuzağa düştüğü ve para karşılığı tapuları verdiği kişinin aslında Vartolu olduğunu görüyor. Münir'in ortadan kaybolmasıyla ne yağacağını şaşırtan Yamaç, Münir'i yakalamasına rağmen Vartolu'nun karşısına çıkmasıyla şok oluyor. Peki Yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte ekranlara gelen o sahneler

Haberin Devamı

Çukur yeni bölümde Vartolu ve İdris arasındaki hesaplaşma başka bir boyuta doğru ilerliyor. Tüm tapuları eline geçiren Vartolu, İdris'ten ona masal anlatmasını isteyerek yeni bölümün fragmanındaki final sahnesi sonlanıyor. İdris'in, Vartolu'nun hamlesi karşısında ne yapacağı merak konusu olurken, Yamaç'ın, Münir'i kaçırması nasıl son bulacak?

Çukur’un 12. bölümünde; Çukur, yepyeni bir dönemin eşiğine geliyor. Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan, tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!