Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin Senası Dilan Çiçek Deniz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 15:17

Çukur dizisinde Sena rolünü oynayan Dilan Çiçek Deniz, diziyle ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Çukur dizisinde Sena rolünü oynayacak ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Bodrum Masalı dizisinde parlamıştır. Peki, Güneşin Kızları projesinde de yer alan Dilan Çiçek Deniz kimdir? İşte, güzel oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde yer alacağı Sena rolü ile araştırılmaya başlandı. Dizinin fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte araştırılan isim olan Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir? İşte, güzel oyuncu hakkında bazı bilgiler

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

1995 yılında Sivas'ta doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı.

17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Haberin Devamı

Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır.

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlk rolü 2015'de Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu son olarak ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamıştır. Dizinin diğer başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır.

Oyuncu aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür.

BAKMADAN GEÇME!