Çukur 8. yeni bölüm fragmanında Yamaç sessizliğini bozacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Çukur 8. yeni bölüm fragmanında Yamaç sessizliğini bozacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 15:26

Çukur yeni bölüm fragmanında İdris Koçovalı'nın başına dayanan namlu karşısında Yamaç'ın ne gibi bir tepki göstereceği merak konusu olurken, Vartolu'nun içindeki haini bulup bulamayacağı izleyicilerin kafasında soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, 8. bölüm hakkında merak edilen tüm detaylar ve önceki bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Çukur yeni bölüm fragmanında Koçovalılar iyice karışıyor. Sena'nın evde Sultan ile restleşmesi, iç dirliği bozmak için yeterli olurken, dışarıda ise sular bir türlü durulmuyor. Çukur yeni bölüm fragmanında kumarhanede yaşanan olaylar ise ipleri kopma noktasına getirmiştir. Peki, şu ana kadar olabildiğince sakin duran Yamaç, babasının alnına dayanan namlu sonrası ne yapacaktır? İşte, Çukur yeni bölüm fragmanı ve detayları

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

“Burası Çukur kızım. Biz de Koçovalı ailesiyiz, kocan da bu ailenin başı!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırıyor. Öfkeyle Ayşe’nin kıyafetlerine müdahale eden, sonrasında Sena’nın odasına girmek isteyen Sultan, Sena’nın sert tepkisiyle neye uğradığını şaşırıyor. Vartolu yeni planlar için yola çıkarken, Yamaç’ın isyanı akıllarda büyük bir soru işareti yaratıyor.

Haberin Devamı

Vartolu’nun kendisine ihanet eden kişiyi bulmaya çalıştığı tanıtımda Celasun gitgide Vartolu’nun güvenini kazanıyor. Emmi’nin kafasına silah dayadığı anlar heyecanı doruk noktasına çıkarıyor. Sultan’ın “Sena bu evden gidecek” sözleri dikkat çekerken, Selim’in mekanında çıkan kavga ise adrenalini artırıyor. İdris’in ölümle burun buruna geldiği anlar yürekleri ağızlara getiriyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

BAKMADAN GEÇME!