Çukur 8. bölüm fragmanı yayınlandı... Sultan-Sena gerilimi artıyor

Güncelleme Tarihi:

Çukur 8. bölüm fragmanı yayınlandı... Sultan-Sena gerilimi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 21:39

Çukur dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine ekran başına kilitleyen Çukur dizisi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırıyor. İşte, Çukur 8. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

“Burası Çukur kızım. Biz de Koçovalı ailesiyiz, kocan da bu ailenin başı!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırıyor. Öfkeyle Ayşe’nin kıyafetlerine müdahale eden, sonrasında Sena’nın odasına girmek isteyen Sultan, Sena’nın sert tepkisiyle neye uğradığını şaşırıyor. Vartolu yeni planlar için yola çıkarken, Yamaç’ın isyanı akıllarda büyük bir soru işareti yaratıyor. Çukur'un 8. Bölüm fragmanı yayında!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.

BAKMADAN GEÇME!