ÇUDER'den uluslararası öğrencilere mezuniyet töreni

Güncelleme Tarihi:

ÇUDERden uluslararası öğrencilere mezuniyet töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 15:30

ÇUDER'den uluslararası öğrencilere mezuniyet töreni

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da uluslararası öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği, (ÇUDER) Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde 24 farklı ülkeden 59 üniversite öğrencisine iftar ve mezuniyet programı düzenledi.

Programa Bangladeşli öğrencinin okuduğu Kur'an tilavetiyle başlandı. Konuk öğrenciler, konuşmalarında, Türkiye'ye karşı minnet borçlarının olduklarını her ülkelerde artık mezun öğrenciler sayesinde Türkiye'nin birer temsilcisi olduğunu ve Türkiye'yi gittikleri her yerde en iyi bir şekilde temsil edeceklerini dile getirdiler. Kendilerine yardımlarından ve hizmetlerinden dolayı Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği’ne şükranlarını sunan öğrenciler Türkiye sevdalısı olarak ülkelerine dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Öğrencilere ev sahipliği yapmanın mutluluklarını yaşadıklarını söyleyen Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı İbrahim Tokgöz ise, bir zamanlar Türkiye'den gençlerin yurt dışında üniversite eğitimi almak için hayal kurduklarını ama şimdilerde binlerce uluslararası öğrencinin üniversite eğitimi için Türkiye'yi tercih ettiğini ifade etti.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!