Çubuk'ta 9 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çubukta 9 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 10:54

Çubuk'ta 9 ayrı suçtan aranan zanlı yakalandı

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde, yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada kardeşlerden birini öldürdüğü, diğerini de yaralayan ve 9 ayrı suçtan aranan zanlı 36 yaşındaki Mustafa M., Jandarmanın düzenlendiği operasyonla yakalandı.

Jandarma ekipleri, Çubuk'un Sarısu Mahallesinde 31 Temmuz'da meydana gelen olayda kardeşlerden birini ölümüne, birinin de yaralanmasına sebep olan ve olay sonrası kaçan zanlının 36 yaşındaki Mustafa M.'nin olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma yaparak, zanlının Etimesgut ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı A.B. ile buluştuğu bilgisine ulaştı. Etimesgut'ta olduğu tespit edilen ve 9 ayrı suçtan araması bulunan Mustafa M.'ye operasyon yapan ekipler, zanlıyı bir otomobilin içerisinde yakaladı.

Zanlının içinde bulunduğu otomobilde tabanca ve çok sayıda mermi de ele geçirildi. Çubuk'a getirilen zanlı Mustafa M., yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, Sincan Ceza Evi'ne gönderildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!