Çubukspor'da yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Çubuksporda yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 13:18

Çubukspor'da yeni yönetim

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele veren Çubukspor Kulübü'nde olağan genel kurul toplantısı sonucu belirlenen yönetim kurulu ve diğer kurullarda yer alan üyeler belirlendi. Kulüp başkanlığına seçilen iş adamı Mustafa Akkaya, 22 kişilik yeni yönetim kurulunu oluşturarak, görev dağılımını yaptı.
Çubukspor binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına bilgi veren Kulüp Başkanı Mustafa Akkaya, Çubuk için elini taşına altına koyan güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını vurguladı. Yeni yönetimde Asbaşkanlığa Sinan Kuzucu, başkan yardımcılıklarına Tuğrul Çubukçu, Recep Öz, Aytekin Potuk ve Mustafa Hanioğlu, basın sözcülüğüne Hüseyin Yiğiner getirilirken, kulübün diğer yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:
“Transfer komitesinde Deda İncesu, Eyyüp Kocabaş, Tayfun Aydoğan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz yer aldı. Federasyondan sorumlu Ümit Polat, Ahmet Kılıç, Dursun Korkmaz ve Eyyüp Kocabaş yer aldı. Genel Kaptan Tayfun Aydoğan oldu. Finans Sorumluları Kamile Esen, Aytekin Potuk, Tuğrul Çubukçu, Sinan Kuzucu, Harun Mert, Recep Öz ve Yasin Karagöz oldu. Taraftar Sorumluları Rıdvan Doğan ve Gürsel Horat oldu. Kulüp Müdürü Ümit Polat  olurken yardımcısı İltan Diker oldu. Genel Saymanlığına Ümit Polat ve Eyyüp Kocabaş getirildi. Altyapı Sorumluları ise İsmail Kayahan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz getirildi. Stad ve ulaşımdan sorumlu isimler ise İsmail Kayahan, Ahmet Kılıç, Yasin Çakmak ve Kamil Canbaz getirildi. Sahaya girecek yetkili isimleri de Deda İncesu, Tayfun Aydoğan, Ahmet Kılıç ve Dursun Korkmaz."
Çubuk'ta yaşayan 7'iden 77'iye herkesi Çubukspor'a destek olmaya davet eden Başkan Akkaya, "Bu ekip spor adına ilçemizde bir şeyler yapmak için bu göreve geldi. Biz yüreğimizi ortaya koyarak zor bir göreve geldik. İnşallah tüm ilçe halkımızın verdiği manevi destekle bu ekip Çubukspor'u büyük başarılara ulaştıracaktır. Ben buna cani gönülden inanıyorum" diye konuştu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!