Çubuk Emniyet Müdürü Demiraslan'ın acı günü

Güncelleme Tarihi:

Çubuk Emniyet Müdürü Demiraslanın acı günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 17:38

Çubuk Emniyet Müdürü Demiraslan'ın acı günü

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHa)- ALTI ay önce 2 yaşındaki oğlu Mete'yi kaybeden Çubuk Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan, bu kez rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra evine gönderilen 66 yaşındaki babası Cemal Demiraslan'ı kaybetti.

Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan"ın 2 yaşındaki oğlu Mete Baybars, 6 ay önce Cumhuriyet Mahallesi, Çermik Sokak'ta bulunan dördüncü kattaki evlerinin penceresinden düşerek ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Demiraslan'ın 66 yaşındaki babası Cemal Demiraslan da rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi gördükten sonra bir süre önce evine gönderilmişti. Demiraslan, bugün hayatını kaybederken, Emniyet Müdürü Bülent Demiraslan ikinci acısını yaşadı.

Cemal Demiraslan'ın cenazesine İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ankara ve Çubuk emniyet mensupları ile yakınları katıldı. Emekli eski Emniyet Amiri olan Cemal Demiraslan'ın cenazesi Merkez Camii Kebir'de kılınan ikindi namazı sonrası sevenlerinin omuzlarında eşi ve torununun da mezarlarının bulunduğu Çubuk Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!