CÜ yüzme havuzu ilgi görüyor

Güncelleme Tarihi:

CÜ yüzme havuzu ilgi görüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 13:49

CÜ yüzme havuzu ilgi görüyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzu, meraklıların yoğun ilgisini görüyor.

Havuz kompleksi hakkında bilgi veren Yüzme Havuzu İdari Amiri Eyüp Uçar, havuzun kısa kulvar bir havuz olduğunu, altı kulvardan oluştuğunu ve toplamda biri büyük biri küçük olmak üzere iki tane havuz bulunduğunu söyledi. Uçar, "Büyük havuzumuzun uzunluğu 25, genişliği 16, derinliği 2.25 metredir. Küçük havuzumuz uzunluğu 16, genişliği 8, derinliği ise 1.35 metredir. Toplam kapasitemiz 60 kişiliktir. Yaz - kış hizmet vermekteyiz. Havuzumuz öğrencilerimize, akademik ve idari personelimizle birlikte tüm halkımıza açık. Havuzumuz bay ve bayan seansları olmak üzere ayrılmaktadır. Bay seanslarımızda bay personelimiz bayan seanslarında bayan personelimiz görev yapmaktadır. Seanslarımızın süresi 1.5 saattir. Havuzumuzdan 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımız da faydalanabilmektedir. Ayrıca yüzme kursları da verilmektedir" dedi.

Havuz kompleksinde sauna ve fitness hizmetinin de yer aldığını söyleyen Uçar, üniversite öğrencilerinin ve ilkokul öğrencilerinin daha ucuza hizmet aldığını ifade etti. Uçar, "Üniversite öğrencilerimizden ve ilkokul öğrencilerinden 6 TL, üniversite personelinden 7 TL, diğer kamu kurumu çalışanlarından 7.5 TL, diğer müşterilerimiz için ise 9 TL ücret alınmaktadır. Havuzumuzun hijyeni için kullandığımız bütün kimyasallar Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Ayrıca Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ayda bir kez olmak üzere havuzumuzdan numune su alınarak laboratuvarlarda analiz edilmektedir. Havuz kompleksinde ayrıca sauna hizmetini de vermekteyiz. Ayrıca kompleksimizde fitness salonu da bulunmakta" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!