CÜ Rektörü Yıldız Suşehri'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

CÜ Rektörü Yıldız Suşehrini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:33

CÜ Rektörü Yıldız Suşehri'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

Bülent TATLI/SUŞEHRİ(Sivas),(DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

İlçe gezileri kapsamında Suşehri'ne gelen Yıldız'a Kredi Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç eşlik etti. Yıldız. İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Prof.Dr. Yıldız, ilçelerde bulunan yüksek okulların fiziki yapılarını daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu çalışmayı ilçe idarecileriyle birlikte yapılması gerektiğini belirten Prof.Dr. Yıldız, "Suşehri ilçesinde bulunan Yüksekokullarımız, diğer ilçelerdeki okullarımıza göre öğrenci sayısı açısından hiçbir azalma olmayan bir okulumuzdur. Suşehri bu nedenle önemli bir ilçedir. El birliğiyle okullarımızı daha iyi düzeye getireceğimizi umut ediyorum" dedi.

Suşehri ziyaretinden dolayı Yıldız ve Tunç'a teşekkürlerini ileten İlçe Kaymakamı Perçi, Sağlık Yüksek Okulu ve Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!