ÇTSO'da 10 ve 11 Nolu meslek grubu üyeleri buluştu

Güncelleme Tarihi:

ÇTSOda 10 ve 11 Nolu meslek grubu üyeleri buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 09:56

ÇTSO'da 10 ve 11 Nolu meslek grubu üyeleri buluştu

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, ağırlıklı olarak toptan ve perakende satış  yapan firmalar, marketler, zeytinyağı üreticileri ile Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin yer aldığı 10 ve 11 Nolu Meslek Grubu üyeleri ile sektörde yaşanan gelişmeler ve sorunları görüşmek üzere bir araya geldi.

Kongre ve Fuar Merkezinde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen meslek grubu toplantısında, Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Selçuk Erdoğan, Sayman Üye Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Aydoğan, Emin Bacak, 10 Nolu Meslek Komite Başkanı Tuncay Önol, 11 Nolu Meslek Komite Başkanı Bülent Şancı, Komite Üyesi İbrahim Şahinkaya ile Genel Sekreter Sema Sandal ve sektör temsilcileri hazır bulundu.

Sektör sorunlarının gündeme alındığı toplantıda, esnafa kesilen idari para cezaları ve sahte zeytinyağı satışından oluşan haksız rekabet gündeme geldi. ÇTSO tarafından yürütülen, Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen ve paketlenmiş gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların yer aldığı UR-GE projesininde ele alındığı toplantıda, Odanın yeni projesi olan ve onayı beklenen 'Agro-Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi' hakkında da üyelere bilgi verildi.

Sektör temsilcilerinin ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip edebilmesi amacıyla yurtiçi ve yurtdışı fuar katılımı için takvim hazırlanarak üyelere duyurulması konusunda görüş birliğine varılması ile toplantı sona erdi.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!