Cristiano Ronaldo: 3 sarışınla uyandım

Güncelleme Tarihi:

Cristiano Ronaldo: 3 sarışınla uyandım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 10:20

Portekiz'in Avrupa Şampiyonu olmasında önemli pay sahibi olan Cristiano Ronaldo, final günü yaşadıklarını France Football'a anlattı.

Haberin Devamı

31 yaşındaki futbolcu, ''O sabah uyandığımda, yatakta 3 sarışın kadınla beraberdim'' diyen Ronaldo, '' Şaka bir yana, uyandığımda o günün özel olduğunun farkına vardım. Fransa ile final oynuyorduk. Yine de 8 saat uyudum'' şeklinde konuştu. Real Madrid'te Şampiyonlar Ligi finaline çıkarken bu kadar heyecanlı ve baskı altında olmadığını açıklayan Ronaldo'nun diğer açıklamaları şu şekilde; ''Tabii ki Real Madrid soyunma odasında da konuşmalar yapıyorum. Ama, Portekiz'de sanki bunu farklı bir iş gibi hissettim. Çünkü, futbolcular beni bir lider olarak görüyorlardı.''

BU SENE DE KAZANMAK İSTİYORUM
''Real Madrid'te oynuyorsanız kazanmak zorundasınızdır. Portekiz ise, bu yaza kadar bir kupa kaldırmamıştı.'Avrupa Şampiyonası'na gitmeden önce Real Madrid soyunma odasında takım arkadaşlarım, 'Cristiano, uzun bir yaz geçireceksin' demişlerdi. Benim amacım her sene, her şeyi kazanmak. Ballon d'Or'u geçen sezon kazanamamıştım ama ondan önceki iki tanesini kazanmıştım. Umarım bu sene de kazanırım.'' (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!