'CR7' koleksiyonu Türkiye'de üretiliyor

Güncelleme Tarihi:

CR7 koleksiyonu Türkiyede üretiliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2013 22:47

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo; kendi adıyla oluşturulan iç çamaşırı koleksiyonu “CR7”ın tanıtımını Madrid’de tarihi Palacio de Cibeles binasında düzenlediği lansman ile gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

1 Kasım’da yapılan lansman ile bütün dünyada aynı anda satışa sunulan tüm ürünler Türkiye’de üretiliyor.

Real Madrid'in ismi bir marka haline gelen Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ismini taşıyan iç çamışırları CR7’ın lansmanı için Madrid’de tarihi bina Palacio de Cibeles’in duvarı Ronaldo’nun 19 metrelik posteriyle giydirildi. Yabancı basının yoğun ilgi gösterdiği lansmanın açılışında konuşan Cristiano Ronaldo: “Bugün CR7’ın lansmanını bu tarihi binada gerçekleştiriyor olmam beni çok mutlu ediyor. Duvara giydirilen resmimi görmek ise benim için çok gurur verici“ dedi.

Kendi adıyla kişisel ilk moda tasarım girişimi olan CR7 iç çamaşırları koleksiyonun yaratım sürecinde de bahseden Ronaldo: “Moda ve tasarım herzaman benim tutkularımdan biri olmuştur. Uzun zamandır kendi adımı taşıyan bu koleksiyonu yaratmak istiyordum. Koleksiyonun tasarımcısı Richard Chai bu hayalimi gerçekleştirmemi sağladı. Yarattığımız tasarımlari giyen tüm erkekler fit ve stil sahibi olacaklar.” dedi.

1 Kasım 2013 itibariye tüm dünyada satışa sunulan ürünlerin üretici firması ve Türkiye distribütörü olan Selga Tekstil adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Uğurlu: “Madrid’de gerçekleştirilen lansman ile CR7 markalı ürünlerin satışı Türkiye’de de başladı. Böyle önemli bir ismin adını taşıyan ürünleri üretmek ve Türkiye pazarında var etmek bizim için çok gurur verici” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!