‘Çözüm süreci ve kamu düzenine saygı birlikte yürümeli’

Güncelleme Tarihi:

‘Çözüm süreci ve kamu düzenine saygı birlikte yürümeli’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 01:46

Doğan Grubu Yayın İlkeleri Kurulu dün Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın başkanlığında toplandı.

Haberin Devamı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın Doğan, grup yayınlarında objektif ölçüler içinde çözüm sürecine destek verildiğini vurguladı. Doğan Holding Onursal Başkanı Doğan, konuşmasında 14 Nisan’da yapılan bir önceki toplantıdan bu yana meydana gelen gelişmeleri özetledi.

‘Çözüm süreci ve kamu düzenine saygı birlikte yürümeli’

BARIŞÇI VE YATIŞTIRICI DİL

Aydın Doğan, bu çerçevede Kobani olaylarına da değinerek, bu eylemlerde 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti. Grup yayınlarında objektif ölçüler içinde çözüm sürecine destek vermeye devam edildiğini, bununla birlikte sürecin kamu düzenine zarar vermeyecek bir çerçevede yürümesi gerektiğini vurguladı. Doğan, tüm gelişmeler sırasında grubun barışçı ve yatıştırıcı bir dil kullanmaya özen gösterdiğini de belirtti.

Haberin Devamı

‘Çözüm süreci ve kamu düzenine saygı birlikte yürümeli’

KİMLER KATILDI

HİLTON Oteli’nde dün yapılan toplantıya eski milletvekili ve eski TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Turgut Tarhanlı, eski Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Salih Tuğ, Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Aydın Uğur, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Yasemin İnceoğlu, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bülent Çaplı, Teknik Direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Radikal Gazetesi yazarı Altan Öymen, Doğan Holding Başkan Danışmanı emekli Büyükelçi Volkan Vural katıldı.

Toplantıda; Doğan Medya Grubu üst düzey yöneticilerinden de Sedat Ergin (Hürriyet), Rifat Ababay (Posta), İrfan Şahin (Doğan TV), Barış Tünay (CNN TÜRK), Ferhat Boratav (CNN Türk) Süleyman Sarılar (Kanal D), Murat Yetkin (Hürriyet Daily News), Necil Ülgen (Fanatik), Erkin Zincidi (TV 2) de hazır bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!