Counter Strike oyuncusuna pedofili gerekçesiyle 1000 yıl yasak!

Güncelleme Tarihi:

Counter Strike oyuncusuna pedofili gerekçesiyle 1000 yıl yasak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 12:38

CS:GO oyuncusu tüm zamanların en büyük online oyun cezasını aldı. CS:GO için 1000 yıllık ban yiyen profesyonel oyuncu, pedofili ile suçlanıyor!

Haberin Devamı

CS:GO için bir oyuncuya uygulanan yasaklama şu sıralar oyun gündemini sallamış durumda. Özel bir servis olan ESEA, bir CS:GO oyuncusunu tam 3016'ya kadar yasakladı! Peki, neden?

Öncelikle kısaca bilmeyenler için ESEA nedir, ondan bahsedelim. E-Sports Entertainment Association isminin kısa hali olan ESEA, Valve'ın ünlü FPS oyunu için sunucularını kuran bir oluşum. Kullanılan anti-hile sistemi ve özel ayarları nedeniyle üst seviye oyuncuların tercih ettiği bir sununu sistemi. Elbette platform aylık olarak belli bir ücret de talep ediyor.

Counter Strike oyuncusuna pedofili gerekçesiyle 1000 yıl yasak

shiftdelete.net'in haberine göre 25 yaşındaki profesyonel CS:GO oyuncusu Reece “bloominator” Bloom ise bu platformdan tamı tamına 365 bin gün boyunca banlandı. Bloom, kötü niyetli davranışları ve taciz nedeniyle platformdan ceza aldı. 15 yaşındaki bir kız ESEA üzerindeki konuşma kayıtları ve fotoğrafları kanıt olarak gösterince, Bloom için ESEA macerası sona erdi.

Haberin Devamı

Konuşma kayıtları incelendiğinde kızın uyarılarına rağmen, 25 yaşındaki Bloom, tacizlerine devam ediyor ve işin sonunda kendi cinsel organ fotoğraflarını bile yolluyor. Elbette Bloom'un bu yazışmaları sadece bir oyundan atılması ile sınırlı kalmayacak. Mağdur kızın ailesi, Bloom için mahkemeye gitmiş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!