Counter Strike: Global Offensive turnuvasına yoğun ilgi!

Güncelleme Tarihi:

Counter Strike: Global Offensive turnuvasına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 12:26

Counter Strike: Global Offensive çevrimiçi elemeler için kayıtlar 8 Nisan'da başladı. Büyük final ise 27-28 Mayıs Wroclaw'da...

Haberin Devamı

NVIDIA, Counter-Strike hayranları için GEFORCE CUP'ın 2017 CS:GO Turnuvasını bir çok ülkeyi dahil ederek başlattı. Dört aşamalı GEFORCE CUP turnuvasının ilk etabı olan çevrimiçi ön eleme kayıtları 8 Nisan'da başladı. Kayıtlar tüm katılımcı ülkeler için açık. Dört grup maçını kazanan takımlar, ana turnuvada 30.000 dolara kadar nakit ödülü kazanmak için, davet edilen dört başarılı ekip ile mücadele edecekler: Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers and Team Kinguin . Turnuvalar lokal NVIDIA Twitch kanallarından; İngilizce, Almanca, Fransızca, Lehçe, İspanyolca, Türkçe, İtalyanca, Arapça ve Rumence olmak üzere dokuz dilde yayınlanacak.

GEFORCE CUP finalleri, 27-28 Mayıs tarihleri ​​arasında düzenlenecek ESPORT NOW 2017 etkinliğinde, Wroclaw'daki Centennial Hall'da gerçekleşecek. Giriş ücretsiz...

Haberin Devamı

Ülkemizin başarılı eSpor takımlarından Space Soldiers, 2015 yılının başında kurulmuş ve çoğunlukla Türkiye’nin “süper takımı” olarak tanımlanan bir organizasyon, çünkü dünya çapında bir çok başarılı turnuvalalara imzalarını atan CS:GO oyuncularını bünyesinde barındırıyor.

Polonya’dan Team Kinguin, (Dobry & Oyun ekibi olarak) geçmiş dönem GEFORCE CUP şampiyonu. Team Kinguin teknik direktörü Mariusz Loord 'Cybulski, "GEFORCE CUP'da olmaktan çok mutluyuz. Son başarılı finalleri hala hatırlıyoruz ve bu yıl daha da muhteşem olacak" dedi.

2014'te resmen başlayan ve bir Alman kulübü olan PENTA Sports, beş kuruluş arasındaki işbirliği ile doğan bir takımdır. Fnatic Academy, Fnatic'in, genç yetenekli oyuncularını markasının uzmanlığı altında eğitmeye odaklanan ekibi.

Turnuvaya, GIGABYTE'ın üstün oyun markası AORUS ve geniş Predator oyun portföyü (dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar ve monitörler) ile Acer sponsor. Acer Polonya Pazarlama Müdürü Tomasz Szymański ise, "Ürünlerimizin yine Polonya eSpor sahnesindeki en önemli olaylardan birinin parçası olmasından memnunuz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!