Couceiro'dan kırmızı isyanı

Güncelleme Tarihi:

Couceirodan kırmızı isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 11:39

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, 1-0yenildikleri Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, maçın sonucunun başlardaki kırmızı kartla belirlendiğini ileri sürerek, “Tipik bir diğer ekibin, diğerinden kuvvetli olduğu maç geçti. Her ülkede böyle maçlar oynanıyor. Söylenecek fazla bir şey yok, herkes maçın değerlendirmesini yapabilir” dedi.

Haberin Devamı

Couceiro, kırmızı kartla ilgili yorumunun sorulması üzerine, “Ben görmedim görüntüleri, kırmızı kartın öncesi faul var. Pozisyonlarda kulaklarımızdan çok gözlerimize dikkat etmeliyiz. Kulaklara daha fazla önem verirseniz, bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir. Böyle hava koşullarında Galatasaray gibi büyük bir ekibe karşı oynamak zordu. Ne yazık ki saha içinde olanlar oldu, zararlı çıkan da biz olduk” diye konuştu.

Maçın oynanıp oynanmayacağı konusunda kendilerine fikir soran olmadığını anlatan Couceiro, “Çok büyük sakatlıkların olabileceği bir sahada oynadık. Bence oynanmasaydı daha iyi olurdu” dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Olcan ise, gerçekten de çok zor şartlarda mücadele ettiklerini belirterek, “Kırmızı kartı görene kadar iyi mücadele ettik. Sonra geriye yaslandık. Saha şartları ve arkadaşımızın atılması eklenince bu sonucu aldık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!