Çotanaklar seri istiyor

Güncelleme Tarihi:

Çotanaklar seri istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2011 17:20

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, “Kalan maçlarda seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaya, yaptığı basın açıklamasında ligin ilk yarısının bitimine kadar oynayacakları karşılaşmalarda Çaykur Rizespor dışındaki tüm rakiplerinin alt sıralarda yer aldığını söyledi.

Takımının form grafiğinin üst seviyede olduğunu belirten Kaya, kalan maçlardan puan çıkarabilecek güçte olduklarını ifade etti. Eleştirildikleri gol bulamama problemini, mevcut oyunculardan en etkin şekilde yararlanarak aşmayı hedeflediklerini vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

“Üzerimizde son haftalarda gol atamamanın vermiş olduğu baskı vardı. Fakat son iki haftada ortaya koymuş olduğumuz mücadele ve yüksek performansın bu baskıyı üzerimizden kaldırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Çok enteresan bir lig oldu. Henüz kazanamamış olmamıza rağmen ligin son üç sırasına hiç düşmedik. Alt sıralardaki rakiplerimizin formsuzluğu da bizim düşme hattına şu ana kadar girmememizi sağladı. Önümüzde 5 hafta var. Kalan maçlarda seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz.”

Kötü saha koşullarından dolayı istedikleri antrenmanı yaptıklarını da belirten Kaya, “Tesislerimiz ve maçlarımızı oynadığımız Atatürk Stadı'nın zemini oldukça kötü. Giresunspor gibi bir kulübün bu tarz imkansızlıkları biran önce aşması gerekiyor. Saha zemini kötü olunca, futbolcular da bundan olumsuz etkileniyor. Biran önce saha zeminini düzeltici çalışmalar yapılarak, bu problem çözmelidir”diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!