"Türkiye'ye yatırım yapan kazanacak"

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeye yatırım yapan kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 15:15

LG'nin Türkiye'deki 80'e yakın bayisi ve Güney Koreli LG iş ortakları Asya Klima Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Arslan’ın ev sahipliğinde İzmir Swiss-Büyük Efes Otelde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Coşkun Arslan "Bizler işimizin başındayız, üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ülkemizin geleceğine yatırım yapanların her zaman kazanacağını biliyoruz. Bugün de,Yarın da, Türkiye'ye yatırım yapanlar her zaman kazanacak" dedi.
LG'nin Türkiye'de 2017 yılı hedeflerinin ve stratejilerinin belirlendiği toplantıya LG Ortadoğu ve Afrika Müdürü JaeHyun Kim, LG Klima Ürün Müdürü TeddyChang, Türkiye LG Klima Satış Müdürü Mehmet Yalabık, LG Türkiye Ürün Müdürü SeulgiGoong, Asya Klima Yönetim Müdürü Zöhre Arslan, Asya Klima Satış Müdürü Sami Oral ve bayiler katıldı.

Türkiyeye yatırım yapan kazanacak

Haberin Devamı


Toplantının açılış konuşmasını yapan Coşkun Arslan, 2017 hedeflerinin mevcut müşteri memnuniyeti odaklı politikalarını sürdürmek, satış sonrası servislerini daha güçlü hale getirmek ve proje bazlı çalışmalarda bayilerini desteklemek olduğunu belirtti. Yeni bayilik tekliflerini de değerlendireceklerini söyleyen Coşkun Arslan, "2017 hem ticaretimiz hem de, Türkiye ile Güney Kore arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 60'ıncı yılı olduğunu düşünüldüğünde, 2017 yılı Türkiye-Kore’yidaha da yakınlaştıracak ticaretimizi dostlukla pekiştirecektir.

Türkiyeye yatırım yapan kazanacak

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin tüm kurumlarıyla yatırımcının önünü açacak reformları hayata geçirmeye devam edeceği vurgusu bizler için çok önemli ve çok anlamlıydı. Bizler işimizin başındayız, üretmeye, yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ülkemizin geleceğine yatırım yapanların her zaman kazanacağını biliyoruz. Bugün de, yarın da, Türkiye'ye yatırım yapanlar her zaman kazanacak" diye konuştu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!