Coskoviç Türk oluyor

Güncelleme Tarihi:

Coskoviç Türk oluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2010 00:00

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nin şampiyonu F.Bahçe, 30 yaşında ve 1.99 metre boyundaki Hırvat smaçörü Tomislav Coskoviç’i yerli statüsünde oynatabilmek için Türk vatandaşı yapacak.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli forma altında 3 sezondur görev yapan Coskoviç’in Türk vatandaşlığına geçmesi için İstanbul Valiliği’ne başvuruda bulunuldu.

Şampiyonluğu kutladılar

AROMA Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde final serisinde Ziraat Bankası’na üstünlük sağlayarak 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, bu başarısını düzenlenen yemekle kutladı.

Beşiktaş’ta bir restoranda gerçekleştirilen kutlama yemeğine kulüp asbaşkanları Ali Koç, Şekip Mosturoğlu, yönetim kurulu üyeleri Hakan Dinçay ve Ünal Uzun’un yanı sıra, voleybol takımı idari ve teknik heyeti ile sporcular  katıldı. Oldukça keyifli bir ortamda geçen yemekte lig şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlandı. Yöneticiler şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederken, voleybol takımı teknik heyeti ile oyuncular ise şampiyonluğun gururunu ve mutluluğunu  yaşadıklarını belirttiler.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!