Çorum'daki yangın

Güncelleme Tarihi:

Çorumdaki yangın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 16:04

- Çankırı'da, Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan ve 29 evin kullanılamaz hale geldiği yangında mağdur olan aileler için öğrencileri tarafından gıda, giysi ve oyuncak yardımı yapıldı

Haberin Devamı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan ve 29 evin kullanılamaz hale geldiği yangında mağdur olan aileler için öğrencileri tarafından gıda, giysi ve oyuncak yardımı yapıldı.

Korgun Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Eyüp Akşit, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Kasım'da köyde yaşanan acı olayın ardından kampanya başlattıklarını söyledi.

Akşit, herkesin kendi imkanlarıyla kampanyaya destek verdiğini ifade ederek, "Kimi öğrencilerimiz kıyafetlerini verdi, kimisi kitaplarını kimisi de oyuncaklarını getirdi. Önemli bir yardımseverlik örneğine şahit olduk. Bu bizi çok mutlu etti" dedi.

Kaymakamlığın tahsis ettiği kamyonetle yardımların bölgeye gönderildiğini dile getiren Akşit, köy halkının yaşadığı acılara az da olsa derman olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!