Çorlu'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Çorludan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:53

- Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kadın çalışanlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, çeşitli iş kollarındaki iş ve meslek sahibi kadınlar ile bir araya geldi.

Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda, katılan kadın konuklarıyla görüş alışverişinde bulunan Baysan, Çorlu Belediyesi'nin proje ve yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Çorlu’nun 1977 yılından bugüne hızla sanayileştiğini ve tarımın önüne geçtiğini belirten Baysan, gelinen noktada bazı sanayi kuruluşlarının artık ilçeyi terk etmeye başladığını söyledi.

Yoğun sanayi ve nüfus ile birlikte bölgede çevre kirliliğinin artması üzerine çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Çorlu Belediyesi olarak evsel arıtma inşaatı çalışmalarına başladık. Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarda iyi yolda ilerliyor. Çevre konusunda geçtiğimiz günlerde üst düzey yetkililer ile bir araya geldik ve çalışmaları değerlendirdik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Toplantı karşılık sohbetin ardından sona erdi.


- Yüzme takımından Baysan'a ziyaret


Çorlu'da eğitim öğretim veren özel bir lisenin yüzme takımı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, yüzme antrenörü Tolga Kipriye ve sporcular yaptıkları çalışmalar hakkında Baysan’a bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve başarılarından dolayı sporcuları ve emeği geçenleri tebrik eden Baysan, Çorlu Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!