Çorlu Fener Spor’dan Başkan Baysan’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Çorlu Fener Spor’dan Başkan Baysan’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:17

Çorlu Fener Spor’dan Başkan Baysan’a ziyaret

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- U 15 Türkiye Şampiyonası’nda 2. kademeye yükselerek 150 takımın katıldığı turnuvada son 20 takım arasına giren Çorlu Fener Spor Kulübü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti.

U 15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçlarının sonunda A grubunu şampiyon olarak tamamlayan, ardından B grubu şampiyonu Kocaeli Kartepespor’u yenen ve grup şampiyonu olarak 2. kademeye yükselen Çorlu Fener Spor Kulübü Başkanı Halil İleri, teknik heyet ve futbolcular, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti. Ziyaret yoğun katılım nedeni ile Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Fener Spor Kulübü Yönetici, teknik heyet ve futbolcularını tebrik ederek yaptığı konuşmasında, ülkemizde spor dalları içinde en çok futbolun rağbet gördüğünü belirterek, sadece spor yaparak başarının elde edilemeyeceğini ve mutlaka eğitimin tamamlanması gerektiğini dile getirdi. Gençlere öğütlerde bulunan Başkan Baysan, “Antrenman programlarınız, alt yapı destekleri ve aldığınız eğitimle birlikte oluşan karakteriniz ile ileride belki de iyi bir futbolcu olabilirsiniz. Ancak bunun için mutlaka eğitim hayatınızı devam ettirmeniz gerekiyor. Sadece çok iyi futbol oynamak yeterli değil, genel kültürünüzün de olması gerekiyor. Muhakkak okumanız lazım. Bugün dünya genelinde iyi sporcular sadece sportif faaliyetlerle başarıya ulaşmamışlardır. Her biri çok iyi eğitim almışlar ve mutlaka boş zamanlarını kitap, dergi ya da gazete okuyarak değerlendirmişlerdir. Siz de onların bu yönlerini örnek alarak başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu başarı beraberinde size iyi bir çevre, dostlar, arkadaşlıklar kazandırır ve özgüveninizin artmasını sağlar. Derslerinde çok başarılı olan ancak çevre ile bağları kopuk bir insanın gelecekte çok büyük başarılar edebilmesi pek mümkün değildir. Bugün 150 takımın katıldığı turnuvada son 20 takım arasına kalabilmek büyük bir başarı. Sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Başkan Baysan, Kütüphane Haftasının kutlandığını hatırlatarak sporculara kitap okumayı tavsiye etti.

Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Halil İleri ve Takım Kaptanı Enes tarafından Başkan Baysan’a takım taraftar forması hediye edilirken, toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!